6.4 Gigantin SOME-kanavat


Hellurei!
Surullista mutta tänään kirjoitellaan viimeistä kertaa. Kai se niin menee, että kaikki hyvä loppuu aikanaan.

Näin viimeisenä blogi kirjoituksena onkin hyvä kirjoitella muiden blogeista ja somen käytöstä ja tarkemmin Gigantin. No mikäs on Gigantti? Gigantti on elektroniikka jälleenmyyjäjättiäinen joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Ulkomailla eri nimellä, esim Ruotsissa tunnetaan nimellä Elgiganten. Gigantista saa ostaa aina puhelimista jääkaappeihin tai läppäreistä pyykinpesukoneisiin. Tuotteita voi ostaa verkossa ja kivijalkakaupoissa kautta maan.

Gigantin blogit.
Gigantti on selkeästi tehnyt parempaa jälkeä visuaalisella puolella. Gigantti siis kirjoittaa blogeja omilla sivuillaan ja löytyy ihan vaan Googlettamalla. Nykyaikaistetut logot, fontit ja yleinen tyyli on paljon houkuttelevampaa kuin vanha tapa, jolloin Gigantti ei edes blogipostauksia kirjoitellut. Nyt voit löytää Gigantin kirjoittamia inspiroivia keittiö kirjoitelmia tai kuva gallereita tai voit lukea millä laitteilla voit aloittaa mahtavan vloggaus urasi.
  
IG, FB, YT...
Gigantilla on, kuten monella kuuluukin olla, Instagram tili. Kuvat ovat laadukkaita, näyttää houkuttelevalta ja selkeiltä ja JOPA kuvatekstit ovat kunnossa. Tarinoihin on lisätty muun muassa messutapahtumista. Oikein mallikasta, Gigantti!
Onhan Gigantilla Facebook sivut myös. Näistä sivuista en niinkään nauti samalla tasolla kuin Instagramista, johtuen varmaankin Facebookin askeleen monimutkaisemmasta käyttöliittymästä. Sivuilta kuitenkin löytää saman materiaalit kuin Gigantin Instagram-sivuilta. Ei moittimista, jos tykkää enemmän Facebookista.
No entäs Youtube? Se yleisesti haasteellisin sisällönjakelukanava. Gigantin Youtube kanavalla pysyy sama teema kuin muissa, eli selkeitä ja laadukkaita videonpätkiä. Videot ovat täynnä informaatiota ja pysyvät suurimmalta osin alle kolmen minuutin aikajanassa.

Seuraajamäärät
Gigantilla näyttäisi olevan hyvin tasainen fanipohja. Jokaisella kanavalla on noin/vähän alle 50 000 henkeä seuraamassa heidän kanavia, poisluettuna Youtube sivu, jolla on vain 2000 seuraajaa ja videot saa surkeasti 30 – 400 katsojaa/per video. Gigantilla on kuitenkin TV:ssä mainoksia priima-aikaan, niin miksi Gigantti ei mainitse Youtube kanavasta enempää? Kuitenkin Gigantin Youtube -kanava ja sisältö on huippulaatua…

Jatkossa?...
Jatkossa toivon että Gigantti voisi lisätä niiden Youtube-kanavaa, ettei sisältö mene ohi katsojien, joita sisältö voisi kiinnostaa. Instagram ja Facebook sisältää myös kaikenlaista hyvää materiaalia missä ei ole valitettavaa tällä kertaa.

Loppupuhe
Tässä oli tämän kurssin päätös. Blogikirjoitukset päättyvät tähän ja kiitän lukijoita ja kommentteja laittavia henkilöitä!

Kommentit

  1. Todella hyvä kirjoitus sinulta Mitro. Tekstin väliotsikot ja rakenne on laadittu hyvin. Omien näkemyksien esiin tuominen tekee tekstistä mielenkiintoista luettavaa. Kyseisen blogikirjoituksen aloitus on todella hyvä ja ytimekäs. Voisin jopa sanoa, että tämä on paras Blogijulkaisu, jonka olet kirjoittanut. Haluan vielä nostaa esiin hyvin ideoidut kuvat ja tekstin visuaalisen olemuksen. Kiitos viihdyttävästä lukukokemuksesta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

1.4 Digitalisaatio palvelualoilla